Parts of Speech Quiz 1

Time limit: 0

Quiz-summary

0 of 10 questions completed

Questions:

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Information

Here are some sentences made with different English parts of speech

You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.

Quiz is loading...

You must sign in or sign up to start the quiz.

You have to finish following quiz, to start this quiz:

Results

0 of 10 questions answered correctly

Your time:

Time has elapsed

You have reached 0 of 0 points, (0)

Average score
 
 
Your score
 
 

Categories

  1. Not categorized 0%
maximum of 10 points
Pos. Name Entered on Points Result
Table is loading
No data available
Your result has been entered into leaderboard
Loading
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  1. Answered
  2. Review
  1. Question 1 of 10
    1. Question
    1 points

    I bought a beautiful dress at the mall.

    Correct

    Incorrect

    correct answer: adjective

  2. Question 2 of 10
    2. Question
    1 points

    What did she ask you to do?

    Correct

    Incorrect

    correct answer: pronoun

  3. Question 3 of 10
    3. Question
    1 points

    I left my shoes under the kitchen table.

    Correct

    Incorrect

    correct answer: preposition

  4. Question 4 of 10
    4. Question
    1 points

    If we finish our work quickly we can go to the movies.

    Correct

    Incorrect

    correct answer: adverb

  5. Question 5 of 10
    5. Question
    1 points

    On Saturdays I work from nine to five.

    Correct

    Incorrect

    correct answer: verb

  6. Question 6 of 10
    6. Question
    1 points

    I want to go to a university in the United States.

    Correct

    Incorrect

    correct answer: noun

  7. Question 7 of 10
    7. Question
    1 points

    I’m sure I have met your girlfriend before.

    Correct

    Incorrect

    correct answer: verb

  8. Question 8 of 10
    8. Question
    1 points

    Well, I don’t think I will be here to answer the phone.

    Correct

    Incorrect

    correct answer: interjection

  9. Question 9 of 10
    9. Question
    1 points

    Andy knocked on the door but nobody answered.

    Correct

    Incorrect

    correct answer: conjunction

  10. Question 10 of 10
    10. Question
    1 points

    After lunch let’s go out for a coffee.

    Correct

    Incorrect

    correct answer: preposition

Xem Lại Lý Thuyết Parts of Speech =>

 

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *